Metodele de plata in domeniul videochat FirstChoicePay sau Payonner si Paxum din nu se stie foarte clar de ce, au incetat colaborarea cu toate site-urile de videochat.

FirstChoicePay sau Payonner si Paxum fiind cele mai ieftine metode de plata prin care se puteau retrage banii de pe site-urile pentru videochat unde modelele pierdeau cel mult 5$ din toti banii facuti pe site-urile de videochat.


Asteptam o noua metoda de plata din partea celor de la FirstChoicePay sau Payonner si Paxum sau cateva zile bune pentru a isi rezolva problemele. Speram sa apara alte metode de plata din partea site-urilor de videochat.

Momentan toate site-urile pentru videochat au incheiat colaborarea cu cei de la FirstChoicePay sau Payonner si Paxum si avem ca solutii de retragere a banilor facuti: E-payService e-wallet, Visa sau MasterCard.
*Sfatul nostru este sa tineti banii facuti pe site-urile de videochat pe care ati lucrat pana apare o alta metoda de plata mai ieftina si sigura pentru a retrage banii facut din videochat.